Passie voor masseren

Geboren en getogen in omgeving Amersfoort, lange tijd gewoond in Amsterdam en uiteindelijk toch weer terug naar mijn roots. Drie jaar geleden ben ik hier komen wonen met mijn gezin en we genieten van de rust en prachtige omgeving! Op werkgebied ben ik altijd actief geweest als marketeer en dit doe ik nog steeds ernaast.

Twee jaar geleden heb ik mijn hart gevolgd en ben ik de massageopleiding gestart. Ik heb altijd direct met mensen willen werken en wanneer ik masseer voel ik mij ultiem happy, relaxed en fijn. Ik kan direct wat toevoegen en merk dat mensen er iets aan hebben. Dit geeft mij veel voldoening! Ondertussen studeer ik nog deeltijd door tot massage therapeute.

Luister naar je lichaam

Ik ben een hele energieke, open en directe vrouw met een warm hart. Dat is ook waarom ik graag in direct contact sta met andere personen. Ik geloof dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Als we in ons hoofd niet lekker zitten, vertaalt zich dit door naar ons lichaam en andersom. Daarom is het ook zo belangrijk goed naar je lijf te luisteren en jezelf die me-time te gunnen.

Ik help je hier graag bij! Bij mij op de massagetafel kan iedereen volledig zichzelf zijn en tot rust komen in zijn lijf en hoofd door eventjes echt te ontspannen.

Dé plaats voor rustgevende ontspanningsmassages

Dé plaats voor rustgevende ontspannen massages

Het Buitenhuis is een karakteristiek gebouw uit 1914 en ligt centraal op het Landgoed Blom.

Op dit voormalig terrein van de Zusters van Monseigneur Blom zullen uiteindelijk woningen en zorgeenheden worden gerealiseerd, maar tot die tijd (2,5 – 3 jaar) zitten hier 5 ondernemers die samen met een projectleider van Bijzondere Plekken er de komende paar jaar een fijne ontmoetingsplek van maken. Hier kan men tot rust kunnen komen onder het genot van een drankje op het terras en tevens genieten van een massage, yogales of coachgesprek. Daarnaast zullen we regelmatig leuke festivals / concerten en landgoeddiners organiseren op het landgoed. Dus houd de evenementen in de gaten!

Deze plek is magisch en perfect voor het geven van rustgevende ontspanningsmassages!

Menu