Masseren voor een ontspannen en pijnvrij lichaam

Heb jij klachten in je lichaam door spanning of stress of wil je even een rustmoment voor jezelf? Mijn massages helpen je om je lichaam en geest volledig te ontspannen en te resetten. Zo zit je lekkerder in je vel!

Vooraf aan de eerste massage doe ik een uitgebreide intake om in te schatten waar je behoefte aan hebt en / of klachten over hebt. Op basis hiervan ga ik aan de slag. Tijdens de massage zal ik tevens voelen waar het lichaam behoefte aan heeft en hier mijn massagemethodieken op aanpassen. Het belangrijkste is dat jij je  volledig kunt ontspannen, en met een prikkelloos, energiek en pijnvrij lichaam de tafel af stapt.

De holistische visie als basis

Naast het toepassen van mijn massageschema’s, werk ik vanuit de holistische visie. Dit houdt in dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en lichamelijke klachten vaak ontstaan als gevolg van mentale knelpunten van een persoon en andersom. Zodoende zal ik tevens vanuit intuïtie de klant en klachten benaderen en tijdens een behandeling goed voelen waar het lichaam op dat moment behoefte aan heeft en hier mijn methodieken op aanpassen. 

Menu